Reüniecommissie

De reüniecommissie organiseert de reünie op zaterdag 24 september en telt zeven leden. Allemaal uit Burum, dus vast bekende gezichten als je in Burum hebt gewoond of op school hebt gezeten. Ze stellen zich graag aan je voor; uiteraard in het ‘Boerums’.
Folkert van der Veen, 53 jaar, Boerum.
“Toen Anja & Corien mij vroegn om deel te nim’m ienne commissie hoefde ik gien tel na te denkn, veurn feesje bink altietn ien.”
Teo ter Veer, 56 jaar, Boerum.
"Skool von ik saai. Meester Weening zei altietn dak met deur 't raam kiekn de sentn niet kon verdien'n; bin nou chauffeur."
Corien Kingma, 33 jaar, Boerum.
"De tiet vanne basisskool is veur de rest van je lee'm onvergetelijk. Een schoolreünie haalt die herinneringn weer op. Derom zet ik mij veur de reünie ien."
Nico Loonstra, 57 jaar, Kollum.
Begon'n op 'e Kloosterweg en ien derde klas nar “Op de hoogte". "Ronhaar war mien favoriete meester. As hij het 't te rumoerig von ienne de klas, dan sloeg hij mette vlakke achtersiede vanne meetlat op't bord. Derna was't muusstil."
Titia, getrouwd met Riemersma, geboren Feenstra, 49 jaar, Boerum.
Geboren te Kollum en bin 25 jaar woonachtig ien Boerum. "Mien kiender binne opgroeid op 'e basisschool en de rest van de familie Riemersma ok. Indertied heb ik in de SAC sitn. Ooit ien Boerum de Lauwers Wandeltocht met organiseert en dit liekt me een leuk klusje om te organiseren."
Bea Riemersma, 43 jaar, Boerum.
"De leukste herinnering'n die ik heb aan mien lagere skooltied heb ik toch wel maakt tiedn's skoolkamp op Skiermonnikoog. De Pietersenberg verover'n, lol maak'n bij de kampeerboerderij, allemaal spelletjes doen, ien't skemerdonker 't bos ien, man, wat was dat spann't."
Anja Enting, 46 jaar, Boerum.
"Met de Fram bus op deensdagmorgn naar't skoolswem'm ien Kollum; dikke keet vanself. Mar we ontnuchtern haansemsegauw weer van't ontvangstcommité die klaar ston; badmeester Talen en sien haak. Huilie."

Adressencommissie

Via deze website, lokale kranten en social media worden reünisten uitgenodigd. Omdat niet alle 65-plussers actief zijn op social media maar we hen zeker niet willen missen, hebben we een adressencommissie.
Anke Enting
"25 jaar geleden zat ik in de fotocommissie. Nu spoor ik adressen op van de oudere reünisten. Leuk om weer betrokken te zijn bij de organisatie!"
Tineke Kingma
"25 jaar geleden zat ik in de reüniecommissie. Nu help ik weer met het schoolfeest op vrijdag en de adressen voor de oudere reünisten. Als oud-leerkracht blijf ik toch verbonden met de school."

Jubileumcommissie

De Jubileumcommissie organiseert het schoolfeest op vrijdag 23 september voor de huidige basisschoolkinderen. Als iemand dit goed kan organiseren zijn zij het, want het zijn allemaal (oud-)leerkrachten. Zij denken met ons mee en zijn er zaterdag de 24e natuurlijk ook bij!
Gert Pietersen
Oud-leerkracht, woont in Groningen.
Wietske de Boer
Oud-leerkracht, woont in Kollum.
Alie Prins
Huidig Onderwijsassistent, woont in Kollumerpomp.
Tineke Kingma
Oud-leerkracht, woont in Burum.