Opgeven voor reünie

Je kunt je opgeven voor een halve dag of een hele dag. Met beide opties ben je aanwezig bij de reünie tot aan de klassenfoto en kun je daarna genieten van de bezienswaardigheden in het dorp, lopend of met vervoer. Kies je voor een hele dag, dan krijg je ook twee consumpties, een diner in buffetvorm en een entreekaart voor de feestavond. De prijs voor zowel een halve als een hele dag is inclusief klassenfoto die je na de reünie per post ontvangt.

Halve dag: €27,50

Ontvangst met koffie/thee en gebak, lunch en klassenfoto. Geniet ook in de middag nog van de activiteiten in het dorp met aansluitend muziekentertainment.

Opgeven

Hele dag: €39,50

Ontvangst met koffie/thee en gebak, twee consumpties, lunch, klassenfoto, genieten van middagprogramma in het dorp, diner in buffetvorm en entree voor de feestavond met band.

Opgeven

Feestavond: €15,00

Een knalfeest mogelijk gemaakt door Prime Suspect en Troubatainer Rintje Kas. Je betaalt €1 boekingskosten per betaling (voor de duidelijkheid: of je nou 1 ticket koopt of 10, er komt eenmalig €1 per boeking overheen. 1 ticket kost dus €16 en 10 tickets kosten €151). Koop vooraf je ticket!

Koop een ticket